vannak kivételek

2020.05.20. 08:16

Digitális vizsgaidőszak vette kezdetét az Edutus Egyetemen

Hétfőn az Edutus Egyetem minden képzési helyszínén online vizsgáztatás vette kezdetét, azonban a záróvizsgákat és szigorlatokat személyes tartják majd meg.

Sz. A.

Forrás: Shutterstock

Az Edutus Egyetemen – noha a minap bejelentették, hogy a felsőoktatási intézményeket a hallgatók a rektor döntése szerinti rendben látogathatják –, nem változtatnak a már márciusban meghozott vizsgarenden.

Mint hírül adták, mindez azt jelenti, hogy a május 18-án kezdődött időszakban a vizsgáztatást online tartják majd meg az egyetem minden képzési helyszínén. Vannak azonban kivételek a digitális vizsgaidőszakban is. A tatabányai műszaki képzés négy, májustól jelenlétben oktatott laborgyakorlata esetén a számonkérés is így történik majd. Ez a négy képzés az irányítástechnika (automatizálás) – mikrovezérlők alkalmazása, a robottechnika, a mechanika alapjai, valamint a kvantitatív módszerek, ökonometria.

Szintén személyesen tartják meg a záróvizsgákat és ehhez kapcsolódó szigorlatokat, az ezekre érvényes biztonsági rendelkezésekről, előírásokról pedig már tájékoztatták a a hallgatókat a Neptun tanulmányi rendszerén keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában