Tüzelő

2020.04.24. 14:11

Ingyen elvihetőek a Kömlődön kivágott fák

Fakivágásokat rendeltek el a napokban Kömlődön. Az önkormányzatnak köszönhetően az összes szabadon elvihető, a nagyobb méretű fák elszállításában pedig segítenek.

W. Zs.

Forrás: Pixabay

Az önkormányzat több fakivágást is elrendelt a napokban, ott, ahol a lombosok koruk vagy helyzetükből adódóan már veszélyessé váltak. Bogáth István polgármester – döntése előtt – egyeztetett a Vértesi Erdő Zrt. szakembereivel és együtt feltérképezték az ügyben érintett területeket. Így megtisztult a Petőfi utca, a patak melletti és a rendezvénytér melletti terület, illetve jelentős mennyiségű kivágott fahasáb keletkezett a helyszíneken.

Mint megtudtuk, az önkormányzat jótékony akciójának köszönhetően az összes szabadon elvihető, akár tüzelőnek is használható a későbbiekben. Azt azonban hangsúlyozta a településvezető, hogy a nagyobb méretű fák elszállításában szívesen segítenek, amennyiben rakodásról van szó. A polgármester arról is beszámolt, hogy a napokban újból megnyitották a temetőben a vízcsapot. A jó időnek köszönhetően sokan felkeresik a sírkertet, hogy virágokat ültessenek ott. Bogáth István hozzátette, továbbra is érvényes a rendelet, miszerint a kömlődi otthonokat csak alapos indokkal lehet elhagyni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában