Védőruhákat és maszkokat vettek az aranyszívű tatabányai rockerek a kórháznak

Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző is a Tunderground Club mellé állt, hogy segítsenek az egészségügyben dolgozóknak.

Sz. A.

Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző is a Tunderground Club mellé állt, hogy segítsenek az egészségügyben dolgozóknak.

Forrás: Beküldött

Az aranyszívű tatabányai rockerek, valamint velük összefogva Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőrözőnk is adományt juttatott el a Szent Borbála kórháznak a minap, hogy segítség a munkájukat a járványveszély idején. Mint megtudtuk, Mislai Hajnalka volt az ötletgazda, amely után a TUnderground Club Anyutest naptárának bevételeit is erre fordították.

– A kialakult egészségügyi helyzetben nem volt kérdés, hogy valamit tennünk kell és segítenünk kell azoknak akik mindent megtesznek, hogy ne legyen nagyobb baj – részletezte a klub egyik alapítója, Esztergályos Zsolt, akinek fia, Patrik is csatlakozott az ötlethez. Így összesen 95 védőruhát, 40 FFP2-es maszkot tudtak venni a tatabányai kórháznak. Mindemellett egy szárítógépet is sikerült eljuttatniuk az intézménybe: azt Bertalan Diána és Bertalan Zsolt ajánlotta fel, és az intenzív osztály kapta meg.

A club célja, hogy ha lesz rá lehetőségük, a jövőben is juttassanak védőfelszereléseket a Szent Borbála Kórháznak.

A védőfelszerelésekkel a kórházban dolgozókat segítették (Fotó: Beküldött)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában