előfizetők

2020.02.01. 08:15

Egymilliót nyert tatai olvasónk a 24 Óra Mozaikkeresőjével

Ezen a héten kisorsolták népszerű Mozaikkereső játékunk megyei napilaponkénti nyereményeit kiadónk veszprémi székhelyén.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A 35 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

A játékban ezúttal csak azok az olvasók nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre és kitöltve azt beküldték a megyei napilap szerkesztőség címére.

A Mozaikkereső játék annyira népszerű volt, hogy rekord mennyiségű levél érkezett, összesen 103 725, ebből a 24 Órához 2184-et küldtek az olvasók.

Minden megyei napilapnál egyforma nyeremények vártak gazdára. A 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap előfizetői közül

  • az 1 000 000 forint értékű Edenred-kártya szerencsés nyertese: Takács Mihály (Tata)
  • a laptopot nyerte: Kovács Zoltánné (Tatabánya)
  • a robotporszívót nyerte: Lődi László (Tata)
  • a wellnesspihenést nyerte: Horváth Imre (Komárom)
  • a robotgépet nyerte: Németh Zoltán (Ács).
  • A szerencséseket hamarosan telefonon értesítjük és a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a 24 Óra szerkesztőségében. Gratulálunk a nyerteseknek, azonban akiknek most nem volt szerencséjük, még ne csüggedjenek, hiszen a csütörtöki sorsoláson még gazdára vár a három Toyota Yaris személygépkocsi.

    Egy-egy Toyota Yaris személygépkocsit az országos sorsoláson az alábbi olvasóink nyertek: Márai Józsefné (Zalaegerszeg), Tarjányiné Balázs Ildikó (Agárd), Magasházi Istvánné (Balatonfűzfő).

    Köszönjük hűséges előfizetőinknek, hogy velünk játszottak!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában