rongálás

2020.02.08. 12:31

Ismeretlenek törtek-zúztak a nemrég átadott dorogi futópályán

Az ismeretlenek egy közeli utcában és a vasút mellett is megrongálták a környezetet. A dorogi önkormányzat feljelentést tett a rendőrségen.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A Dorogi Futókör Facebook-bejegyzése szerint ismeretlen tettesek február hetedikéről nyolcadikára virradó éjjel tönkretették az öt hónapja átadott dorogi Zöld Kör rekortán borítású futópályát. Az elkövetők a szemetesek tartalmát a pályára szórták, a kukákat leszedték és a bokrok közé dobták, a tájékoztató táblákat kicsavarták és elhajították, a sötétedés után biztonságot adó lámpákat letörték és kifordították a helyükről.

A dorogi önkormányzat tájékoztatása szerint feljelentést tettek a rendőrségen az ügyben. A területet áramtalanították. a rendőrségi szemle után pedig az összes sérült világítótestet leszereltetik. A tettesek egyébként a Zöld Kör mellett a Munkás utcában is táblákat rongáltak meg, a vasút mellett pedig cserjéket törtek ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában