ajándékozás

2019.12.05. 14:00

Önkéntes Mikulás lepte meg a tatabányai ovisokat

Az önkéntesség világnapján az „Önkéntesen, mint a Mikulás” elnevezésű program keretében a télapó lepte meg csomagokkal a Logopédiai Óvoda apróságait.

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabi

Különleges akcióval lepte meg a Mikulás a tatabányai Magyarországi Református Egyház Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Óvodájában – közismertebb néven Logopédiai Óvodában -, és a kömlődi Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium Hegyháti Alajos Tagintézményében a gyermekeket. Százötven ajándék csomagot adtak át.

Mecseki Melinda, a Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum képviselője elmondta: „Önkéntesen, mint a Mikulás” címmel hirdették meg az Önkéntesség világnapján az akciót, amely kapcsolódik az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak hálózatán keresztül egy országos kezdeményezéshez. Célja az önkéntes tevékenység népszerűsítése a középiskolások körében.

További részletek a 24 Óra december 6-i számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában