meglepetés

2019.12.22. 11:30

Élő karácsonyfává álltak össze a dorogi Zrínyi-iskola tanárai

Az iskola pedagógusai különleges karácsonyi üdvözlettel készültek a diákoknak és szüleiknek.

F. M.

Fotó: Nyirák Norbert

Az év végi hajrában sem volt hiány humorból és összefogásból a dorogi Zrínyi Ilona Általános Iskolában. A tanárok élő karácsonyfává álltak össze egy fotó erejéig, amellyel a diákoknak és szüleiknek szerettek volna kedveskedni.

Az ötlet az egyik tanáról, Mikolai Varga Zsuzsától származik. A szervezés persze megoszlott a résztvevők között. Mint Zsuzsa meséli, a kép előkészületei és elkészítése igazán vidám ráhangolódás volt a karácsonyra. Bár nem mindenki szerepel a képen, akadt, akik épp ügyeltek a szünetben, vagy énekkaros versenyen volt.

– Az iskolában jó ötletnek tartották a fotót, az igazgató úr is támogatott ebben. A kellékeket egymástól kölcsönöztük. Mindenki hozta otthonról, amije van. A cél pedig, hogy egy nem hagyományos karácsonyi üdvözlettel mutassuk ki összetartozásunkat. – meséli lelkesen Zsuzsa. A fotót egyébként drónnal Nyirák Norbert készítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában