a megye 7 csodája

2019.10.16. 07:11

A Gerecse gyöngyszeme még szebb lehet

Környezetbarát „vállalkozást” indított a Mediaworks Hungary Zrt., azon belül pedig a 24 Óra és a Kemma.hu. A megye hét csodáját kerestük és találtuk meg.

M. K.

Környezetbarát „vállalkozást” indított a Mediaworks Hungary Zrt., azon belül pedig a 24 Óra és a Kemma.hu. A megye hét csodáját kerestük és találtuk meg.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A megye hét csodáját a júliusi jelölés, majd az augusztusi olvasói szavazás után – a 24 Órában és a kemma.hu-n – a húsz jelöltből 7 győztes maradt. Úgy gondoltuk, egy-egy emléktáblát átadva, amelyet a helyszíneken láthatnak az arra járók, megerősíthetjük, hogy ilyen csodálatos helyek vannak szűkebb hazánkban. Az egyik nyertes az Agostyáni arborétum lett.

– Köszönjük a szép kezdeményezést a 24 Óra szerkesztőségének és köszönet a kemma.hu olvasóinak a szavazatokért! – mondta Boglári Zoltán, a Vértesi Erdő Zrt. erdőgazdálkodási osztályvezetője. – Elismerés illeti az arborétumot alapító erdész elődöket is, valamint azon kollégák munkáját, akik napjainkig részt vettek a sokféle, különleges fafaj gondozásában. Pályázunk különféle fejlesztésekre. Mindent megteszünk azért, hogy a Bocsájtó-völgybe látogatók jó körülmények között ismerkedhessenek meg a Gerecse gyöngyszemének is nevezett arborétummal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában