nyeremény

2019.09.21. 11:30

A megye 7 csodája wellnesshétvégét ért Herczeg Imrének

A 24 Óra és a Kemma.hu Komárom-Esz­ter­gom megye 7 csodája elnevezésű játékán tatai olvasónk, Herczeg Imre nyerte az első díjat, egy kétszemélyes hétvégi wellnesspihenést a bükfürdői Caramell szál­lodában.

M. K.

A 24 Óra és a Kemma.hu Komárom-Esz­ter­gom megye 7 csodája elnevezésű játékán tatai olvasónk nyerte a kétszemélyes hétvégi wellnesspihenést.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

– A nagymamámnak köszönhetem – mondta mosolyogva. – Ő régi előfizetője a 24 Órának, nyáron áthozott egy lapszámot, és javasolta, hogy töltsek ki egy szavazószelvényt, mert szerencsés vagyok, biztosan nyerek. Kitöltöttem, beküldtem, nyertem… Örülök a lehetőségnek, barátnőmmel megyünk majd vagy szilveszterezni, vagy valamikor jövő nyáron. Nem jártam még Bükfürdőn, de sok jót hallottam róla. Hozunk majd onnan ajándékot a mamának, megérdemli. És persze kíváncsian várom a következő játéklehetőséget – árulta el a nyertes.

Megtudtuk a fiatalembertől, hogy tavaly a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválra nyert belépőt két kattintással, tehát tényleg szerencsés. A megye 7 csodája közül a vizek városában az Öreg-tavat ismeri a legalaposabban, minden héten körbebiciklizi barátnőjével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában