első hét

2019.09.30. 07:00

Szavazz a kedvenc Tündérszépedre!

Túl vagyunk a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulójának első hetén. Egy biztos: nem csak a kamera, de Komárom-Esztergom megye is imádja a lányokat.

Sz. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Pontosan egy hete rajtolt el tízmillió forint összdíjazású szépségversenyünk, amelyen 30 megyei szépség kap esélyt arra, hogy bemutatkozzon. Már a Tündérszépek első fordulójának végén értékes nyeremények várják őket, sőt, különdíjak is gazdára találnak majd a forduló végén. Az a három lány, akit a zsűri, és az az egy, akit a közönség juttat tovább a regionális fordulóban is képviselheti szűkebb hazánkat, míg a legszebbek országos tévéshowban mutathatják meg magukat, és izgulhatnak, melyikük nyeri az egyéves modellszerződést vagy épp a több százezer forintos utazási utalványokat.

Érdemes tehát szavazni a kedvencetekre, hiszen ti adhattok esélyt a szívecskékkel egy lánynak, hogy mindezt megélje. Facebook-vagy Google-azonosítóval naponta egyszer adhatsz szívecskéket a kedvencednek. Több ezer szavazat érkezett már a lányokra, vagyis minden szív számít, ha tovább akarod juttatni azt, aki szerinted megyénk legszebbje!

Mindemellett, ha 16 és 30 között vagy, a megyében élsz, tanulsz, esetleg itt születtél, most még jelentkezhetsz, hogy versenybe szállj és te legyél 2020 Tündérszépe. Saját fotósorozattal is nevezhetsz, de ingyen el is készítjük portfóliódat, amelyet aztán oda is adunk neked.

De most idézzük fel, ki volt az első hét megyei szépség, aki bemutatkozott már nektek. A fotókra kattintva egyből megnyithatod versenyképeiket. Hatan portfóliófotózást kértek, őket Dallos István fotóművész a tatabányai Sport Hotelben fotózta, egyikük pedig saját sorozatával nevezett a Tündérszépekre. Ha más megyék szépségeire, vagy a nap mint nap bemutatkozó helyi lányokra vagy kíváncsi, kattints a Tündérszépek oldalára.

A 24 éves, tatabányai Bilicki Vivien
A 19 éves, tatai Baumgartner Laura
A 16 éves, tatabányai Kaczor Kitti
Az ácsi, 17 éves Mórocz Vivien Petra
A 24 éves, tatabányai Kutacs Evelin, aki saját portfólióval nevezett
A császári, 22 éves Rendes Beatrix
A kömlődi, 19 éves Somogyi Petra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában