Falunap

2019.08.28. 15:04

Fesztiváloztak a vértesszőlősiek

Napközben főzőversenyen vehettek részt a kilátogatók és a helyi csoportok előadásait hallgathatták, este Vastag Csaba és tűzijáték szórakoztatta a szőlősieket.

K. D.

Napközben főzőversenyen vehettek részt a kilátogatók és a helyi csoportok előadásait hallgathatták, este Vastag Csaba és tűzijáték szórakoztatta a szőlősieket.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A nyár egyik legmelegebb napján gyűltek össze a falunapi ünnepségre a vértesszőlősiek. A gyerekek legnagyobb örömére a rendőrök, a mentők és a tűzoltók is ellátogattak a sportcsarnok udvarára, utóbbiak pedig hideg vízzel hűtötték le a felhevült testeket.

A főzőverseny is nagy sikert aratott, az elkészült ételekből mindenki kaphatott kóstolót. Sokakat csalogatott a pálya szélére a Vértesszőlős–Tata megyei első osztályú futballmérkőzés is, amely a fél órát emberhátrányban focizó házigazda csapat 5-2-es sikerével zárult.

Az eseményen fellépett a tatai katonazenekar is, amely az Abbától egészen a legmodernebb slágerekig repítette el közönségét a vértesszőlősi mazsorettek műsorával kiegészülve. A kicsiket a Bergengóc Zenegóc zenekar szórakoztatta, mozgatta és énekeltette meg, majd két helyi csoport érkezett a színpadra: az Aszúszemek néptáncosai, valamint a nemrégiben alakult férfikórus.

Este Vastag Csaba adott koncertet, majd tűzijáték következett. A mulatozás még ezután sem ért véget, hiszen a szervezők diszkóval is készültek a rendezvény zárásaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában