ünnepség

2019.06.02. 08:41

Pedagógusait köszöntötte Tata

A tatai önkormányzat a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban tartotta a hagyományos pedagógusnapot.

Kemma.hu

A tatai önkormányzat a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban tartotta a hagyományos pedagógusnapot.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az eseményen részt vett Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője, Vereckei Judit, a Tatabányai Tankerületi Központ igazgatója, valamint házigazdaként, Michl József polgármester, aki elmondta: – Azt a szolgálatot köszönjük meg ilyenkor, amit a pedagógusok az egész tanévben végeztek – fogalmazott a városvezető. Az ünnepi köszöntőket követően nyugdíjba vonuló és színes diplomás pedagógusokat köszöntöttek.

Az ünnepségek történetében szinte páratlan, de gránitdiplomát is átadtak, Petrás Lajosnénak, aki 75 évvel ezelőtt szerezte diplomáját. Vasdiplomát (65 év) Gesztesi Lászlóné (borítóképünkön) vehetett át, mindketten a Vaszary-iskola „kötelékében” végezték áldásos tevékenységüket. Gyémántdiplomát (60 év) Hajnáczky Dénesné (Kőkúti iskola) kapott. Aranydiplomát négyen – Maráz Lászlóné, Martina József Simon, Mészáros Andrásné és Tóth Lajosné – érdemeltek ki. Nyugdíjba vonulásuk alkalmával Feketéné Országh Judit, Gruber György Miklósné, dr. Kerekes Kornélia, Méry Márta, Nedermanné Györke Gyöngyi, Székely Zsuzsanna és Török Istvánné részesült jutalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában