családi program

2019.05.23. 19:52

A tatai családi programon kiderült, ki a jobb sofőr

Igazi családi programon vehettek részt a tataik, melyet a megyei rendőrség szervezett Közlekedik a család címmel. Az egyenruhások négy feladattal készültek a programra.

S. G.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Ki a jobb sofőr? Többek között erre a kérdésre is választ kaphattak azok a családok, akik beneveztek a Közlekedik a család megyei versenyének döntőjébe. A hétvégén Tatán, a rendőrség oktatási és üdülési központjának környékén szervezték meg a program megyei fordulóját.

Négy feladat várt a versenyzőkre. Két elméleti kérdéssorozat, amely a családok KRESZ, valamint az elsősegélynyújtás területén lévő ismereteit tesztelte. Közben gyermekeik is elfoglalhatták magukat a társasjátékok és színezők között. Az örök kérdésre is sokan keresték a választ: ki a jobb sofőr? Ugyanis egy akadálypályát alakítottak ki, ahol időre kellett teljesíteni a feladatokat. Ha a bóják állva maradtak, már nyertesnek érezhette magát a sofőr.

Ezt a feladatot általában a férfiak vállalták időre, de a hölgyek közül is sokan a volánhoz ültek – de versenyen kívül. A kerékpáros ügyességi pályán a gyermekek indultak. A verseny helyszínével szemközti üdülési központban a megyei rendőr-főkapitányság munkatársainak szerveztek családi napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában