oktatás

2019.05.18. 18:47

Színes hetet tartottak a petőfisek

A hét minden napján egy előre meghatározott színű ruhában vagy kiegészítőben érkeztek a komáromi iskola diákjai az intézménybe, amely idén is megtartotta a hagyományos színes hetet.

N. T.

A hét minden napján egy előre meghatározott színű ruhában vagy kiegészítőben érkeztek a komáromi iskola diákjai az intézménybe.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Kék, piros, citromsárga, fehér és fekete színben is pompázott a Petőfi Sándor Általános Iskola előtti Szabadság tér a héten, ahol eddig a vöröskereszt jele, egy serleg és a dunai híd is megelevenedett. Nemesné Hollósi Boglárka, az iskola igazgatóhelyettese elmondta, hogy ötödik éve zajlik az iskolában ez a program, amelynek ötlete Vargáné Orbán Erzsébettől, az alsós munkaközösség vezetőjétől származik.

Hozzátette: ma egy papírsárkány elevenedik majd meg a Szabadság téren, pénteken pedig egy torta díszeleg majd az iskola előtt, amelyen a gyertyák a város óvodáiból érkező apróságok lesznek, akik saját intézményük színes pólóiban érkeznek. A színes hét célja, hogy a gyerekek szürke hétköznapjait megszínesítsék, örömöt és mosolyt varázsoljanak az arcokra. A kezdeményezésükkel nemcsak az iskola, hanem a város is színesebb a héten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában