adományok

2019.05.22. 13:41

Összefogás teszi tartalmasabbá a tatabányai autisták életét

Rekordszámú, csaknem száz különböző tárgyat gyűjtöttek össze Tatabányán az autizmussal élőket segítendő.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra Dallos István

Jótékonysági akciót hirdetett az autizmus világnapjához kapcsolódóan a UPC Magyarország Kft. tatabányai üzlete. Az elmúlt hetekben rekordszámú, csaknem száz játékot és sporteszközt sikerült összegyűjteniük. Az adományokat a szolgáltató tatabányai irodájában adták át az autista gyermekeket nevelő Kék Madár Szülőklub képviselőinek, néhány megjelent kisgyermeknek.

 

Medgyessy Gergely, a vállalat kommunikációs vezetője, Láng Judit, régiós értékesítési igazgató, Marton Ildikó, a UPC helyi irodájának vezetője, Sugár Gabi a Kék Madár Szülő Klub társalapítója, Brokés Judit, az autisták Országos Szövetségének alelnöke, Szutter Levente, a Tatabánya Pont igazgatója és Esztergályos Zsolt, a Tunderground Club képviseletében (Fotó: Dallos István / 24 Óra)

 

Marton Ildikó, a tatabányai üzlet vezetője köszöntőjében kiemelte: a UPC vállalati kultúrájának szerves része a társadalmi felelősségvállalás. A cég arra ösztönzi munkatársait, hogy karolják fel a szűkebb környezetükben az értékes kezdeményezéseket. Így történt ez Tatabányán is, ahol a néhány évvel ezelőtt szervezett jótékonysági akciójuk népszerűségén felbátorodva szerveztek újra gyűjtést – ezúttal az autista gyermekeknek.

 

További részletek a 24 Óra május 23-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában