látványos műsor

2019.05.16. 14:00

A cirkusz varázslatos világáé volt a főszerep a Vértes Center 12. születésnapján

Remek ötlettel állt elő a Vértes Center vezetése, amikor a szombaton megtartott születésnapi rendezvényüket a cirkusz varázslatos világa köré „építették”.

Wágner Zsanett

A zsonglőrök, látványos bemutatók és a koncertek is sok érdeklődőt vonzottak a Vértes Center tizenkettedik születésnapi rendezvényére. Havasi Márk levegőprodukciója mind közül kiemelendő volt, hiszen a világ legnagyobb cirkuszának tagjaként ismert fiatalember hozta a tőle elvárt formát – talán még annál többet is.

Több mint hat méter magasba emelkedett a center Győri út felőli bejáratánál és az erőnlétének, valamint a hajlékonyságának köszönhetően nyújtott teljesítménye előtt több néző megemelte nem létező kalapját. Könnyeden mozgott a levegőben, mintha csak oda született volna.

A műsor az épületen belül folytatódott, a cirkuszművészetben jártas Naninski táncos-zenés darabot adott, ami szemmel láthatóan a gyerekek és a gyermeklelkű felnőttek figyelmét is olyannyira lekötötte, hogy legközelebb Takács Nikolas Halleluja című számára ocsúdott fel a közönség. A 2010-es tehetségkutatóból jól ismert énekes már Amerikában is bemutatkozott, és nagyon jó hívószó volt a zömmel fiatalokból álló tatabányai közönségének, csakúgy, mint Gáspár Laci.

A műsorok között értékes ajándékokra lehetett pályázni, a totó kérdései pedig a Vértes Center elmúlt éveiből álltak össze. A mikrofont a rádióból jól ismert Fittikém ragadta magához és a tőle telhető módon, sziporkázó gondolatokkal csinálta meg saját cirkuszi műsorszámát, amit úgy hívnak: hangulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában