hagyományteremtő

2019.04.21. 07:12

Motoros „nyulak” hozzák el a húsvétot Tatabányára

Vasárnap 15 órakor felbőgnek a motorok Tatabányán a Tunderground Club által szervezett húsvéti felvonuláson, hogy körbejárják a várost.

Sz. A.

Vasárnap 15 órakor felbőgnek a motorok Tatabányán a Tunderground Club által szervezett húsvéti felvonuláson, hogy körbejárják a várost.

Forrás: Google Maps/Shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 21-én hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a húsvéti motoros felvonulást. A helyi Tunderground Club ötletéhez csatlakoztak többek között a Turul Népe Tatabányai Motorosok, a Motoros Ördögök és Angyalok is, de a visszajelzések szerint többen önállóan is csatlakoznak a menethez, ami 15 órakor a Szent Borbála úti Lidl-parkolóból indul majd. A tervek szerint így több tucat motoros vág majd neki Tatabányának.

A csokitojásokat is gyűjtik már a motorosok, amikkel a járókelőknek kedveskednének majd, de a jó időben az sem elképzelhetetlen, hogy locsolni is fognak. A motorosok rendőri felvezetéssel járják be a várost. A Kemma.hu stábja is jelen lesz a felvonuláson, Facebook-oldalunkon is követhetik majd a felvonulást.

A motorosok a parkolóból a Károlyi Mihály, Árpád és Dózsa György utakon át hajtanak majd ki a Győri útra, majd végig a négysávoson visszagurulnak a Szent Borbála úti áruházhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában