testületi ülés

2019.04.01. 07:35

Felújítják a dorogi Zrínyi-iskolát

Lezárult két közbeszerzési eljárás a Zrínyi Ilona Általános Iskola felújítása kapcsán, így napokon belül elkezdődhet az oktatási intézmény energetikai korszerűsítése és az önkormányzat százszázalékos finanszírozásában a tetőszerkezet felújítása.

W. P.

Forrás: Google Street View

A képviselő-testületi ülésen többek között erről is döntöttek a város vezetői, akik összesen tizennyolc napirendi pontot tárgyaltak meg.

Az önkormányzat a döntés értelmében pályázatot ír ki a Dorogi József Attila Művelődési Ház intézményvezetői, valamint a városban található óvodai egységeinek vezetői pozíciójára.

Mint arról beszámoltunk, a Dorogi Rendőrkapitányság az elmúlt hetekben lakossági bejelentés alapján kiemelt ellenőrzés-sorozatot végzett az Iskola utcában, ahol több szabálysértést is rögzítettek. Az érintett útszakasz tavaly nyáron kapott új útburkolatot, az önkormányzat pedig három 30 kilométer/órás sebességkorlátozó táblát helyezett ki. Felmerült az is, hogy fekvőrendőröket helyezzenek el az Iskola utcában, de egy­előre erről nem született ­döntés. Mint arról korábban beszámoltunk, ebben az utcában két hét alatt több mint 200 gyorshajtót fogtak a közelmúltban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában