értékek

2019.03.25. 20:00

Ezért is kapta a Szerethető Munkahely Díjat a logisztikai cég

Csapó Ádám azon szerencsések közé tartozik, akik elmondhatják, hogy szakmai gyakorlatuk helyszíne munkahelyükké vált. Már elsőre megtalálta a megfelelő munkahelyet magának, és azóta is biztos benne: jó helyen van a Trans-Spednél, és maradni is szeretne.

Wágner Zsanett

Forrás: beküldött kép

Tatán, a vizek városában található munkahelyén, a Trans-Spednél találkoztunk Csapó Ádámmal. A fiatal kolléga lelkesedését látva nem is lepődik meg azon az újságíró, hogy miért is nyerte el idén nagyvállalat kategóriában a Szerethető Munkahely Díjat a logisztikai cég.

Annak járunk utána, hogy azok a dolgok, amik miatt a vállalat a díjat kapta, hogyan vannak jelen az ott dolgozók mindennapjaiban. Rövid múltidézésre kérem Csapó Ádámot. Kiderül, hogy az iskolapadból kikerülve és a cégnél végzett nyári szakmai munka után nem is volt kérdés, hogy mivel szeretne foglalkozni és hol szeretne dolgozni a későbbiekben.

– Közös múltunk elég hosszú távra nyúlik vissza – mondja mosolyogva.

– Több mint tíz évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a vállalattal nyári diákmunkásként. Azután, a főiskola befejeztével találtam az interneten egy álláslehetőséget a Trans-Spednél, és azonnal tudtam: meg kell pályáznom.

A döntésben segített, hogy a korábbi gyakorlatom során rengeteg jó tapasztalatot szereztem mind a munkát, mind a vezetőséget, mind a kollektívát illetően. Szerencsére felvettek, és raktári adminisztrátorként elkezdhettem a munkát. Feladatom akkor a készletnyilvántartás és a rendelések kezelése volt.

Aztán jött az előrelépés lehetőség, és 2014-től logisztikai ügyintéző pozícióba került. Ádám életében a következő mérföldkő két évvel később következett: kinevezték őt csoportvezetővé.

– Jelenleg elég összetett a munkám – mondja. – Van egy nyolcfős logisztikai ügyintéző csoport, akik munkáját koordinálom, illetve a kapcsolatot tartom a fuvarszervezőkkel, a társosztályokkal, valamint a partnerekkel.

Sok mindent elárul a cégről, hogy a dolgozók jelentős többsége régi munkavállaló, és csak a megnövekedett vevői igények okozták a humánerőforrás bővülését. Egy szó, mint száz: szeretnek itt dolgozni az emberek!

A Trans-Spednél igazi csapattag lett Ádám (Fotó: beküldött kép)

– Fontosnak tartom a humort, a jókedvet – mondja Csapó Ádám. – A Trans-Sped Csoportnál a családbarát értékek mélyen gyökereznek.

A vállalatcsoport ugyanis egy kis családi cégből lett csaknem 800 fős cégcsoport, amely a nagyvállalat nyújtotta stabilitást és családias légkört egyszerre képes biztosítani. Például, amikor felvetődik egy probléma, legyen munkahelyi vagy magánéleti, arról a vezetők értesülnek, hiszen a munkahelyi kultúra része a nyitott, őszinte, közvetlen kommunikáció – összegzi Csapó Ádám.

Ádám úgy gondolja, hogy egy szerethető és megbízható vállalatnál dolgozik (Fotó: beküldött kép)

A cég filozófiája szerint a Trans-Sped Csoport jelenlegi és leendő munkatársai biztosak lehetnek abban, hogy egy szerethető és megbízható magyar vállalathoz tartoznak.

Ennek érdekében a vezetés nagy hangsúlyt fektet a családi napokra, a munkatársak közt kialakult összetartás erősítésére, a munka-magánélet egyensúly biztosítására, csapatépítésre, de a rugalmas munkaidő-beosztás sem lehetetlen, így fiataloknak és családosoknak is ideális körülményeket tud biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában