lánglovagok

2019.03.05. 18:07

Átadták az Év Tűzoltója-díjakat Esztergomban

Adományoknak köszönhetően új eszközökkel gazdagodtak a tűzoltók, emellett pedig átadták az Év Tűzoltója-díjakat is.

P. O. Z.

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Tűzoltó védőfelszereléseket, gyakorló bábut, illetve a tűzoltó laktanyához étkező készletet, bútorokat, hűtőgépet adományozott Esztergom, Nyergesújfalu, Bajna önkormányzata, illetve a Zoltek Zrt., valamint Pánczél István.

Az Év Tűzoltó-díjakat is átadták az eseményen (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

Az esztergomi tűzoltóság Baross Gábor úti épületében március 5-én megtartott ünnepségen az adományozóknak szóló köszönet mellett a hagyományoknak megfelelően átadták az Év Tűzoltója-díjakat.

Az eseményt az esztergomi tűzoltóságon tartották (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

Elismerést kapott az esztergomi tűzoltóság állományába tartozó Fridrik János főtörzsőrmester, a nyergesújfalui őrsnél szolgáló Aubéli Péter főtörzsőrmester és a Petkovics Barnabás főtörzszászlós, a bajnai lánglovagok tagja.

A díjakat Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át. (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

A bensőséges hangulatú rendezvényen elhangzott, hogy az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a két Őrsével együtt összesen 33 településre vonul, melyből kilenc másik megyébe tartozik. Így vonulnak Fejér és Pest megyei településekre, ugyanis a riasztási rendszer a km-ben legközelebb elhelyezkedő hivatásos tűzoltókat riassza a káresethez.

Gyakorló bábut is adományoztak (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában