madártávlat

2019.02.27. 20:00

Lélegzetelállító, ahogy a portugál drónvideós látja Tatabányát és Esztergomot

Dagad a kebel, amikor egy külföldi is felfedezi hazánk kincseit és meg is örökíti azokat. A portugál amatőr drónvideós videói öregbítik szűkebb hazánk kincseinek hírnevét.

F. M.

Fotó: Victor Costa

A Magyarországon, konkrétan Budapesten élő Victor Costa osztotta meg velünk légi felvételeit a környékről. A fiatalember épp az esztergom-kertvárosi Strázsa-hegy lábánál izzította a drónját. A kis szerkezettel olyan felvételt is készített, amit ritkán látni: a Strázsa hegy-lábánál lévő, félig befagyott Gyilkos-tavat. A tó még a homokbányászat idején keletkezett, majd a szovjetek tankmosónak használták.

Fotó: Victor Costa

A magasból aztán egy fantasztikus, és nem megszokott nézőpontból láthatjuk Esztergomot, Esztergom-Kertvárost, és egy kicsit Dorogot.

Victor egyébként saját Youtube-csatornáján és Instragram oldalán számos fotót és videót tesz közzé Magyarország látványosságairól, így például a Bokodi lebegő faluról, Esztergom más helyszíneiről és Tatabányáról is.

" data-instgrm-version="12">

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victor Costa (@guatemal1981) által megosztott bejegyzés,

Victor elmesélte a Kemma.hu-nak, hogy egy portugál faluból származik, és 2014 óta él és dolgozik Magyarországon. Az eltelt években számtalan különböző helyet bebarangolt hazánkban, északtól délig, kelettől nyugatig. A nagy kiránduló azt is hozzátette, hogy egy ideje biciklis túrákat is tesz, többek között Komárom-Esztergom megye hegyei között is. Victor – ahogy azt reméltük is- hozzátette:

–Úgy gondolom, Magyarország legszebb környéke Komárom-Esztergom megye, a természet, a hegyek, a folyópart és Esztergom gyönyörű városa csodálatos kilátással rendelkezik. Ezt nem lehet elmesélni...ezt a saját szemünkkel kell megcsodálni, hogy megértsük.

Címkék#drónvideó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában