tündérszépek

2019.01.18. 10:48

Kövesd szépségkirálynőnk, Anett példáját, és váltsd valóra az álmodat!

Schvarcz Anettel, egykori Kemma-lánnyal, a 2014-es Szeged szépe cím győztesével a szépségversenyekről beszélgettünk és a lány üzent a Tündérszépek indulóinak is.

Szabó Klaudia

Forrás: Szeged Szépe Facebook oldal

A kömlődi származású Schvarcz Anett nem egyszer bizonyult a legszebbnek különböző szépségversenyeken, így joggal lehetünk büszkék rá a megyében. 2012-ben a Kemma.hu is a megye szépének választotta és 2014-ben Szegeden is megmutatta szépségét, ahol királynővé avatták. A hamarosan induló, 3 millió forintos összdíjazású Tündérszépek szépségversenyünk kapcsán beszélgettünk Anettel.

Anett régi álma vált válóra azzal, hogy szépségkirálynő lett (Szeged Szépe Facebook oldal)

Anett elárulta, hogy kislány kora óta álmodott arról, hogy szépségkirálynő lesz egyszer, mégsem merte elhinni, hogy ez az álom tényleg valóra válhat.

Szépségverseny milliókért

Jelentkezz vagy szólj tündérszép ismerősödnek, hogy jelentkezzen ITT.

– Szerinted miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

– Egy ilyen versenyen való részvétel életre szóló élményt jelent. Megismerhetsz új, érdekes embereket, egy izgalmas programon vehetsz részt, és nem utolsó sorban megmérettetheted magad. A legjobb talán mégis az az érzés, amikor a győzelem miatt valóban királylánynak érezheted magad.

– Mit nyújtott a szépségverseny​?

– Kislány koromtól arról álmodtam hogy szépségkirálynő leszek egyszer, de mégsem mertem elhinni hogy ez az álom tényleg valóra válhat. Amikor a fejemre került a korona, az hatalmas boldogság volt, amire mindig büszke leszek. A versenytársaimmal nagyszerű közös élményekben volt részünk, amikre a mai napig szívesen emlékezünk. Emellett a verseny a modellkarrierem fellendítésében is sokat segített.

–Mit üzensz a jelentkezőknek?

– Tudom hogy ez nem egyszerű, de ne stresszeljetek, sokkal inkább próbáljátok jól érezni magatokat, élvezni a verseny nyújtotta lehetőségeket. ha jól érzitek magatokat a bőrötökben azt zsűri is észre fogja venni és értékelni fogja. Higgyétek el, tényleg a kisugárzás a legfontosabb!

Anett fejére kerülhetett a korona a Szeged Szépe választáson 2014-ben (Fotó: Szeged Szépe Facebook oldal)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában