derű

2019.01.31. 16:02

Így zajlott a kisbéri disznótoros mulatság: a kínai vendégek is táncra perdültek

Ötödször rendezték meg Kisbér disznótoros mulatságát a két középiskola közös aulájában.

P. P.

Forrás: 24 Óra

A disznótoros mulatságon Takács József, a kisbéri művelődési ház igazgatója üdvözölte a vendégeket, majd Sinkovicz Zoltán polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Köztük azt a kínai delegációt, melynek tagjai ősszel jelentős ruhaadományt adtak a rászoruló családoknak.

Az első számú vezető kifejezte köszönetét mindazoknak, akik részt vettek a program előkészítésében. Mindenek­előtt Fehér Péternek, aki két hízót is felajánlott alapanyagként, majd a művelődési ház, a városigazgatóság, a Petőfi iskola konyhai dolgozóinak, Böröczki Tamásnénak, Tóth Tamásnak és nejének, továbbá Baher Gyulának, illetve Nagy Gábornak és csapatának.

Végül, de nem utolsósorban Ferenczi Józsefnek, Bársony Tibornak, Várhegyi Lórántnak, Ferenczi Andrásnak, Polgár Józsefnek, Hófer Jenőnek, Földes Péternek és Vaderna Tamásnak, akik a két röfit feldolgozták. A finom vacsora után egyre jobb lett a hangulat, ami tombolázáskor ért a tetőfokára, de sokan voltak akik még azt követően is táncoltak, egészen hajnalig.

Vaderna Tamás képviselő feleségével is sokat táncolt (Fotó: 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában