Helyi közélet

2019.01.11. 07:13

„Leleplezték” az észak-komáromi színház új logóját

A 2018-as év zárásaként dupla A padlás című előadással ünnepelt a Komáromi Jókai Színház.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

A hatalmas sikernek örvendő, telt házas előadások között különleges meglepetéssel készült a teátrum a jelenlevőknek. Az épület előtt a színház dolgozói teával, forralt borral és édességgel várták az előadás végén összegyűlt közönséget.

Tóth Tibor rövid beszéde után, az előadás szereplői énekeltek, majd „leleplezték” a Jókai Színház új logóját, és mindezt hatalmas, látványos tűzijátékkal koronázták meg – számolt be az eseményről a sziakomarom.sk.

Az igazgató azt is elmondta, hogy még januárban megújul a színház honlapja, de a fő célja változatlan marad, a lehető legtöbb információt eljuttatni a nézőkhöz a színházról, az előadásokról, programokról, mindezt korszerű, modern, okostelefonról is könnyedén elérhető köntösben.

A színházban megkezdődtek a Teljesen idegenek című Paolo Genovese darab próbái. A nagy sikerű olasz vígjáték magyar nyelvű ősbemutatóját a tervek szerint február 8-ától láthatja a közönség Hargitai Iván rendezésében.

A bejáratnál „leplezték le” a Jókai Színház új logóját (Fotó: 24 Óra(

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában