mozaikkereső

2018.12.14. 17:30

Szőlősi olvasónk Toyotát nyert a 24 Órával

Mocsára, Tatabányára, Komáromba és Vértesszőlősre érkeznek az értékes nyereményekért, amelyekért előfizetőink játszottak mozaikkereső játékunkban,

Kemma.hu

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk karácsonyi mozaikkereső játékát, amelyre 14 megyéből, összesen 74 360 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői. A 24 Óra olvasóitól kétezernél is több szelvény érkezett be, és bizony az egyik fődíj, egy Toyota Yaris is Komárom-Esztergom megyében „landol”.

Így zajlott a játék

A játék lényege az volt, hogy a november 16-én megjelent játékszelvényen össze kellett gyűjteni egy 10 darabból álló mozaikkép mindegyik darabját és azokat felragasztva beküldeni a Mediaworks Hungary Zrt. (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.) címére. Az érvényes gyűjtőszelvényt beküldők közül csak azok a játékosok nyerhettek, akik 2018. decemberében érvényes előfizetéssel rendelkeztek. Nyereményként kisorsoltunk 14 darab laptopot, 14 Iphone7-es telefont, 14 darab 500 000 Ft értékű a Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát, 14 darab robotporszívót és 14 kétszemélyes wellnesshétvégét Zalakarosra, hogy mind a 14 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak az ajándékokért. Fődíjként pedig három Toyota Yarist, közjegyző jelenlétében.

Először azt a három napilapot sorsoltuk ki a 14-ből, amelynek játékosai egy-egy autót nyerhettek. Fortuna a Heves Megyei Hírlap, a Somogyi Hírlap és a 24 Óra olvasóinak kedvezett, akik közül a három legszerencsésebb, azaz a karácsonyi mozaikkereső három autónyertese: Martusz János Erdőkövesdről, Balázsi Norbert Marcaliból és Vértesszőlősről Mészáros László.

A fődíjak kisorsolása után, a 14 ajándékhoz, megyénként, kihúztunk egy-egy nyertest az érvényes szelvényt beküldők közül. A játékban résztvevő 24 Óra-előfizetők közül 500 000 forintot nyert Takarékbank bankkártyán Kovács János Komáromból. Az Asus laptop Raáb Józsefné tatabányai olvasónké lett. A robotporszívó Csaplár Gáborné takarításait könnyíti majd meg Tatabányán. Az Iphone7-es telefont szintén egy tatabányai olvasónk, Merics István nyerte meg. A kétszemélyes wellnesshétvégére pedig a mocsai Dombi Józsefné utazhat. A nyertesek teljes listáját hamarosan megtekinthető a www.mozaikkereso.hu internetes oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában