best of 2018

2018.12.30. 07:00

Szabadságra és boldogságra volt élezve a szív a tatai betyárlagziban (videó)

Olyan betyáros esküvő volt Tatán, amilyet még nem látott a város. A nem mindennapi lakodalomban a Kemma.hu stábja is ott volt szeptember elején.

Kemma.hu

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Hogy milyen egy jó lagzi? Dióhéjban olyan, ahol mindenki jól érzi magát. Bővebben: olyan, ahol mindenki szabadon örülhet, szabadon szerethet, szabadon betyárkodhat. Ilyen lakodalomba kaptunk meghívást szeptember elején.

Bujdosó Attila és párja, Mariann megosztotta a Kemma.hu stábjával életének egyik legboldogabb pillanatát, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak. És nem is akármilyen társaságban: az ország minden szegletéből érkeztek betyárok, hogy éltessék az ifjú párt.

A polgármesteri hivatalból kilépő párt betyársortűz fogadta például, de annyi kurjongatás és ostorcsattogtatás is rég visszhangzott a téren, mint most. Nagy látványosság volt a Pikant pajtához bekaranyodó hintó is, amelyet ismét csak betyárok fogadtak, ostort csattogtatva az út mentén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában