mozaikkereső

2018.12.24. 06:59

Karácsonyra Toyotát és félmilliót nyertek a 24 Órától

A fődíjként megnyerhető Toyota Yaris a vértesszőlősi Mészáros Lászlóé lett, a félmilliós bankkártya pedig a komáromi Kovács Jánosé a Mozaikkeresőn.

T. Z.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

Jelképesen átvehette két legszerencsésebb nyertesünk a mozaikkereső játékunk fődíjait. A fődíjént megnyerhető Toyota Yaris a vértesszőlősi Mészáros Lászlóé lett Fortuna segítségével, akit lánya, Hoffmann Sándorné kísért el szerkesztőségünkbe.

Kiderült, hogy az egykoron szobafestőként dolgozó nyugdíjas több mint 40 éve előfizetője a 24 Órának, amit minden nap áttanulmányoz. Sajnos az utóbbi években az egészsége megromlott, érszűkülete miatt sok időt töltött különböző kórházakban, jobb lábát amputálták is, de a sikeres rehabilitáció után egy négykerekű mopeddel azért még olykor közlekedik a település utcáin. A nyeremény Yarist így lánya használja majd, akinek 13 éves Suzukija amúgy is megérett a cserére.

Mészáros Lászlónak és lányának Takács Zoltán főszerkesztő gratulált a szerkesztőségben (Fotó: Szűr Annamária / Kemma.hu)

Nyertesünk elárulta, hogy az elmúlt időszakban sok tragédia érte, amelyek közül a legnagyobb felesége elvesztése volt, akit lánya több mint egy évtizeden át ápolt fekvőbetegként. Ám most, a nyereményjáték sorsolásának napján megérezte, hogy valami jó dolog történik majd vele, aztán jött a jó hírt közlő telefon, de akkor meg alig hitt a fülének. Fel is hívta rögtön a lányát, aki a munkahelyén, egy üzletben állt éppen egy targoncán, amikor meghallotta az örömhírt.

A félmillió forint értékű Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát megnyerő, Komárom szőnyi városrészében élő Kovács János viszont még akkor sem mert örülni a nyereménynek, amikor olvasta a nevét a az újságban, mivel meglehetősen gyakori a neve, így utánanézett és rájött, hogy négyen is élnek ezzel a névvel Komáromban.

Kovács János először nem is merte elhinni a szerencséjét (Fotó: Szűr Annamária / Kemma.hu)

Csak akkor hitte el, hogy ő lett a szerencsés, amikor munkatársaink telefonja ezt megerősítette. Elárulta, hogy éppen most ünnepelte 70-ik születésnapját, s 20 éve ment nyugdíjba. Így a kerek számok jegyében jól jött számára ez az 500 ezer forint. Tavaly a kerítése felújítására éppen ennyit költött, így ezt a pénzt „nyerte vissza”. Elárulta, hogy 44 éve előfizető, de pár éve az utcában élő egyik szomszédja majdnem rábeszélte, hogy váltson Kisalföld előfizetésre. Ám a kecsegtető ajándék ellenére maradt a megyei lapnál a helyi hírek miatt. Így utólag már elmondhatja, hogy duplán megérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában