musical

2018.12.23. 20:00

Lenyűgöző produkció: A padlás észak-komáromi előadását Presserék is imádják

Nagy sikerrel mutatta be a Komáromi Jókai Színház társulata A padlás című musicalt Méhes László rendezésében.

Kemma.hu

Forrás: MTI: Koszticsák Szilárd

Immáron harminc év telt el azóta, hogy az első A padlás című félig mese-félig musical darabot bemutatták. Azóta több helyszínen is töretlen sikerrel játsszák. A napokban bemutatott komáromi produkciót megtekintette többek között Presser Gábor, a mű zeneszerzője, valamint a dalszövegek írója, Sztevanovity Dusán is. Szintén jelen volt Gebora György az előadás zenei vezetője, aki a produkció énekesi, akusztikai minőségén dolgozott a társulattal.

Presser Gábor elmondta, hogy nagyon élvezte a műsort és az új szövegek szerinte elképesztően jók. Úgy gondolja, hogy egy teljesen szuverén előadást készítettek. Kicsiknek és nagyoknak is ajánlja a darabot.

Mint megtudtuk, Sztevanovity Dusán szintén megtekintette az előadást. A dalszövegek írója úgy érzi, hogy az előadott darabban rengeteg az újítás, ami meglepte őt, hiszen ezek nincsenek benne az eredetiben, de a színészek nagyon kreatívak és a nézők is elképesztően élvezték. Elmondása szerint az egyik legjobb verziót mutatták be a Komáromi Jókai Színházban.

Az előadás zenei vezetője, Gebora György azon gondolkodott, mi lehetne a darabról alkotott első szava. A boldogságot választotta. Úgy érzi, az alkotás során kitört belőle a zenei pedagógus. Mivel a darabban sokan most énekeltek először és elmondása szerint a szereplők saját kishitűségét nehéz feladat volt leküzdeni, végül sikerült és mindenki nagyon szépen játszott.

Végezetül egy kis ízelítő az előadásból:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában