adventi program

2018.12.22. 08:31

Nehéz sorsú családoknak segítettek az ácsiak

Az adakozás jegyében telt az idei Ácsi Advent elnevezésű program, amelynek vasárnap a kastélypark adott otthont.

N. T.

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. T.

A befolyt összeggel a nehéz sorsú családokat segítik a szervezők az ünnepek alatt. Az önkormányzat és a Bartók Béla Művelődési Ház mellett a Természetjáró Bakancsos Klub és az Ácsi Adventi Angyalok elnevezésű helyi vállalkozók egy csoportja idén is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az érdeklődőket délután kettő órától vásári forgatag várta a parkban, ahol különböző kézzel készített ajándékokat vásárolhattak szeretteiknek, valamint sült gesztenye, forralt bor, forró tea és sült kolbász is fogadta őket.

Emellett zenés programok is színesítették a délutánt, hiszen fellépett az Óperenciás Bábszínház, Joós Tamás énekmondó és a sokak által kedvelt Kifordítva együttes is, valamint zenés áhítatra is várták a helyieket a katolikus templomba.

Öt órakor a jelenlévők közösen meggyújtották a harmadik adventi gyertyát a koszorún, valamint kigyúltak az ünnepi fények is a parkban. A gyerekeket idén állatsimogató is várta, amely népszerű volt.

A kicsiket állatsimogató várta (Fotó: N. T. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában