felújítás

2018.07.30. 13:51

Megújul a Sárberki Bölcsőde

Elkezdődhet az utolsó bölcsőde felújítása is Tatabányán. A sárberki intézményt, a mellette található Fejlesztő Óvodával együtt összesen mintegy 150 millió forint uniós támogatásból korszerűsítik.

Kemma.hu

A sárberki intézményt, a mellette található Fejlesztő Óvodával együtt összesen mintegy 150 millió forint uniós támogatásból korszerűsítik.

Fotó: Dallos István/24 Óra

A beruházásról hétfőn Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere, Bencsik János országgyűlési képviselő, Farkas Tünde a Tatabányai Egyesített Bölcsődék vezetője, és a kivitelező Agnus G’ Kft vezetője, Bárány Tamás beszélt a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

– Tatabányán jelenleg öt bölcsőde üzemel. Ebből négy felújítása már lezárult, vagy folyamatban van. A sárberki intézmény korszerűsítését pedig a napokban kezdi el a kivitelező. A munkálatoknak legkésőbb január elsejéig kell befejeződniük – mondta a polgármester.

– A Sárberki Bölcsőde 4 csoportjába 48 kisgyerek jár, ők a felújítás ideje alatt a Módszertani Bölcsődébe járnak majd. A Fejlesztő Óvodába pedig 45 sajátos nevelési igényű kisgyerek tartozik, őket a Szivárvány óvoda fogadja – erről már a Tatabányai Egyesített Bölcsődék vezetője, Farkas Tünde beszélt.

További részletek a 24 Óra július 30-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában