ács

2018.06.14. 14:24

Lakatos Béla Youtube-videóban jelentette be visszatérését

Az ácsi polgármester ellen aláírást is gyűjtöttek, ő maga lejárató kampányról beszélt, majd a testület nyomására vállalta: pszichiáterrel kezelteti magát.

Kemma.hu

A május végi parázs hangulatú, testületi ülésnek indult, majd lakossági fórummá alakult találkozón Lakatos Béla polgármester nem vett részt, az ott elhangzottak szerint táppénzre ment. A jelenlévők azonban így sem kímélték sem őt, sem a megjelent testületi tagokat. A városvezető most a Youtube-on jelentette be visszatérést.

Mint ismert, egy húsz-harminc fős csapat aláírások gyűjtésébe kezdett, hogy a testület határolódjon el a városvezetőtől, ő pedig tartsa be az elbukott országgyűlési választás után tett „ígéretét”, és mondjon le. Lakatos Bélának a képviselők mentőövet dobtak: ha visszafogja magát, és pszichiáterrel kezelteti nem elfogadható viselkedését, maradhat tisztségében.

A polgármester június 12-én feltöltött videójában emlékeztetett arra, hogy a város szolgáltatásait, mindennapi működését veszélyeztetik a félinformációk. Ismét felhozta: vállalta az erkölcsi következményeket a nagy felháborodást keltő hangfelvételeken hallható beszédstílusért. Mint kiemelte, egy testületi lemondás megnehezítené a város életét több területen a sporttól a támogatásokon át a karbantartásokig. Beszédét azzal zárta, hogy jelenleg még szabadságát tölti, de hétfőn visszatér a munkába.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában