Mocsa

2018.04.08. 07:25

Ennek az újításnak sok szülő fog örülni

Régi álma vált valóra a mocsaiaknak, aminek leginkább a gyerekek és azok szülei fognak örülni. Ráadásul számos új beruházás is várható a településen.

P. P.

Forrás: shutterstock

Tízmillió forintból felújították a Kiscsillag Óvoda udvarát, ahol új játékokat helyeztek el, s biztonságos kerítéssel vették körbe. Az ezen fejlesztéseket lezáró programot pénteken délelőtt tartották.

Az ünnepségen egyebek mellett az is kiderült, hogy hamarosan egy újabb, 25 millió forintos beruházás kezdődik ugyanitt, s megújul az intézmény energetikai rendszere, kicserélik a régi födémet, majd helyére teszik azt a faházat, amit már eddig is felállíthattak volna, de így lesz célszerű.

A megjelenteket elsőként Jurán Jánosné vezető óvónő köszöntötte, aki nem csak a támogatóknak, hanem a kivitelezést végzőknek is köszönetet mondott régi álmaik valóra váltásáért.

Marschall Ferenc, a község polgármestere elmondta még azt is, hogy hamarosan megújul az idősek otthona, az orvosi rendelő és nagy örömükre több utca útburkolata is.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában