diplomások

2018.03.02. 13:26

52 fekete kalap repült a magasba az Edutuson

Ünnepélyes keretek között vehették át diplomájukat pénteken az Edutus Főiskola hallgatói.

kemma.hu

52 végzős hallgató vehette át diplomáját az Edutus Főiskolán

Fotó: Dallos István

Elsőként Vígh László rektorhelyettes köszöntötte a végzősöket, majd a zászlóvivők és az elnökség tagjai: Némethné dr. Gál Andrea rektor, Pordánné Balázs Ibolya, a VOSZ megyei irodájának irodavezetője, Bereznai Csaba alpolgármester, dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Komjáthy László a megyei Mérnöki Kamara elnöke vonultak be.

Dr. Gál Andrea beszédében kiemelte: büszke arra, hogy az 52 diplomát szerzett hallgatóból 3-an kiváló, 8-an jeles, 37-en pedig jó minősítéssel zárták le tanulmányaikat. Hozzátette, a most intézményükbe jelentkező fiatalok egyre több képzés közül választhatnak, folyamatosan bővülnek a képzési helyszínek is, megnyílt tatai telephelyük és Sümegen is tanulhatnak az Edutuson. Az intézmény képzésinek sokféleségével már megfelel az alkalmazott tudományok egyeteme besorolásnak, így szeptembertől valószínűleg már az Edutus Egyetemen kezdhetik meg tanulmányaikat a gólyák.

Bereznai Csaba is szólt a végzősökhöz, arra kérte őket, mondjanak köszönetet szüleiknek, családtagjaiknak, hiszen nagy szerepük van abban, hogy diplomát vehetnek át ezen a napon. Dr. Kancz Csaba szakmai sikereket, kihívásokat kívánt az résztvevőknek, majd hozzátette, hiába a diploma, fontos az élethosszig tartó tanulás, fejlődés.

Marton Péter, az iskola egyik végzős diákja olvasta előre a fogadalomtétel szövegét, ezt követően a hallgatók átvehették diplomáikat, majd a szokásnak megfelelően a magasba repülhettek a fekete kalapok.

További részletek a 24 Óra március 3-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában