Tájékoztató

2024.05.10. 06:08

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint Az M1-es autópályán, felújítási munka folyik a Tata/Környe csomópont és a Komárom/Kisbér csomópont között. A 71-es és a 82-es kilométer között Hegyeshalom irányába a leállósáv, valamint az ellenkező oldal belső sávja használható, a főváros irányába pedig a külső és a leállósávra terelik a forgalmat. 
- felújítják a burkolatot az M15-ös Rajka csomópont és Hegyeshalom határ között, ezért a 165-ös és a 171-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon a forgalom a külső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leállósávra irányítják.

Az 1-es főúton, Szárliget térségében, a 42-es és az 54-es kilométer között közműépítés a fél útpályát lezárták, irányonként egy-egy sáv járható. 
-Szárliget és Tata között, több szakaszon az útmenti területet rendezik, 14.00 óráig félpályás lezárás mellett dolgoznak. 
-Mosonmagyaróvár átkelési szakaszán, a 159-es és a 163-as kilométer között kátyúznak, 16.00 óráig mindkét irányban egy sávot lezárnak. 

A 10-es főúton, Dorog belterületén, a 39-es kilométer közelében közműépítés miatt napközben sávlezárásra és esetenként jelzőőrös irányításra is számítani kell.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában