Támadás

2024.03.22. 13:53

Kiderült, hogy kit tepertek le a zsaruk Tatabányán a Fő térnél

Filmbe illő akciójelenet játszódott le Tatabányán az utcán. Egy férfi ellenállt az intézkedő rendőröknek, a rendőrkutya azonban a földre kényszerítette a férfit.

Kemma.hu

A tatabányai rendőrökkel nem jó ujjat húzni. Ráadásul nem ilyen közel a kapitánysághoz. Alig 400 méterre a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól döntött úgy egy férfi, hogy a könnyű pénzszerzést választja. Azonban zsákmányával nem jutott messze, a rendőrök hamar nyakon csípték. 

Kutyás rendőrök és rendőrautók lepték el Tatabánya belvárosát csütörtök kora délután. Az árpád Hotel előtt egy férfit tepertek a földre.
Kutyásrendőrök fogták meg a férfit a nyílt utcán 
Forrás: Beküldött

A rendőröktől megtudtuk, hogy a 27 éves férfi Tatabánya Fő terén sétálva egy autóra lett figyelmes, amiből pont pakoltak ki, ezért nyitva volt az ajtaja. A férfi kihasználva a lehetőséget benyúlt az autóba és elvette az ülésen lévő női táskát a benne lévő személyes okmányokkal, pénzzel és mobiltelefonnal együtt. A tulajdonosok a lopást észlelve azonnal hívták a rendőröket akik pá perc alatt a helyszínre érkeztek és a személyleírás alapján hamar azonosították az elkövetőt. 

Rendőrkutya kényszerítette földre a férfit

– A 27 éves férfi a rendőri intézkedésnek ellenállt, ezért vele szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak a kutyás járőrök. Az elkövetőt az egyenruhások elfogták, lopás bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették – válaszolták kérdésünkre a vármegyei rendőrök. 

Mint arról korábban beszámoltunk: fényes nappal tepertek le az utcán a rendőrök egy férfit Tatabányán az Árpád Hotel előtt. A Kemma.hu fotósa is a helyszínen járt. A szemtanúk elmondása szerint igazi amerikai filmbe illő jelenet volt, ahogy a kutyás rendőrök egyszer csak letepertek egy férfit a nyílt utcán. Többen is kíváncsian megálltak és figyelték az eseményeket, de hogy pontosan mi történt, senki sem tudta megmondani. Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, miért volt szükség az akcióra. Ha választ kapunk, frissítjük cikkünket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában