Tűzeset

2024.03.23. 12:17

Kiderült, miért érkezett mentőhelikopter Esztergomba

Nagy volt a riadalom szombat délelőtt Esztergomban. A Kossuth Lajos utcába rohantak a tűzoltók, még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Kemma.hu

Újabb mentőhelikopter jelent meg vármegyénkben, ezúttal Esztergomba sietett. Szombat délelőtt szirénázás zavarta meg a Kossuth Lajos utca lakóit. Egy tűzesethez vonultak a lánglovagok.

A mentőhelikopter végül szerencsére üresen távozott a helyszínről
A mentőhelikopter végül szerencsére üresen távozott a helyszínről
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

A mentőhelikopter üresen tért vissza a bázisra

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy egy tűzhelyen felejtett étel kezdett el füstölni, de lángra nem kapott. A tulajdonos nem tartózkodott a lakásban. A helyszínre érkező egységek létra segítségével behatoltak a nyitott ablakon, majd levették a tűzhelyről az ételt. Megszüntették a füstölést és átszellőztették az ingatlant. A szóvivőtől azt is megtudtuk, hogy az eset miatt végül a társasházat senkinek sem kellett elhagynia.

Információink szerint ehhez az esethez riasztottak mentőhelikoptert, de végül nem volt rá szükség. Szerencsére személyi sérülés nem történt, csak a tűzhelyen felejtett étel járt pórul.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában