Szerencsétlenség

2024.03.23. 11:12

Tatabányai mentősök sérültek meg a súlyos tatai balesetben

A péntek délutáni tatai balesetben 2 tatabányai mentős sérült meg súlyosan. A helyszínre két mentőhelikopter is leszállt, hogy a lehető leggyorsabb ellátást tudják biztosítani.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, sokkoló baleset történt péntek délután Tatán, a Kristály Imperial Hotelnél, az Ady Endre úton, ahová 2 mentőhelikopter is érkezett. Egy gyalogosgázoláshoz siető mentőautó ütközött az elé kikanyarodó személyautóval. A balesetben tatabányai mentősök sérültek meg.

A mentősök gyors ellátása érdekében 2 mentőhelikopter is a helyszínre sietett
A mentősök gyors ellátása érdekében 2 mentőhelikopter is a helyszínre sietett
Forrás: Facebook/Tata Város

2 mentőhelikopter szállt le az úton

 A szörnyű baleset miatt a teljes forgalmat leállították az érintett útszakaszon, hiszen 2 mentőhelikoptert is riasztani kellett. A balesetező mentő éppen az Almási utca és a Bacsó Béla út kereszteződéséhez sietett, ahol elütöttek egy gyalogost. Sajnos a gázolás helyszínére már nem tudott odaérni a mentőautó, mert útközben karambolozott. 

A Tatabánya felől érkező mentő elé a Kristály Imperial Hotel mellől kikanyarodott egy személyautó, ekkor történt a szerencsétlenség. A mentőbe hátulról is belehajtott egy másik autó. A rohamkocsi elé kanyarodó autóban egy család utazott, köztük gyermek és egy terhes édesanya is. A horrorbalesetben heten sérültek meg összesen. A két mentős súlyos sérüléseket, míg másik 5 személy könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A közösségi médiában futótűzként terjedt a szerencsétlenség híre. A sokkoló eset után többen is jobbulást kívántak a sérült mentősöknek. Vejtey Miklós, tatabányai önkormányzati képviselő posztban kívánt mielőbbi felépülést és gyógyulást a tatabányai mentősöknek, akiknek mindennapos, áldozatos munkájukat is megköszönte. Gál Csaba, aFIDESZ-KDNP tatabányai polgármesterjelöltje is együttérzését fejezte ki, bízik benne, hogy a baleset sérültjei mihamarabb teljesen felépülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában