Mentők bajban

2024.03.22. 19:42

Heten sérültek meg a súlyos tatai balesetben

Tatán egy gázolás helyszínére siető mentőautó karambolozott péntek délután. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Goletz-DeáK Viktória

A két súlyos sérültön túl öt további könnyebb sérültet is kórházba szállítottak a mentők, a péntek délután történt tatai baleset helyszínéről. Az Országos Mentőszolgálat a Kemma.hu kérdésére megerősítette, hogy a mentőautó egy riasztáshoz tartott, amikor balesetet szenvedett.

Tatán egy gázolás helyszínére siető mentőautó karambolozott péntek délután. A helyszínre két mentőhelikopter is érkeszett.
A mentőautó eleje teljesen összeroncsolódott az ütközéstől 
Forrás: Beküldött

– Az esetkocsi segélyhívás kapcsán, megkülönböztető jelzéseket használva közlekedett, amikor személyautóval ütköztek. A mentőegység két tagját súlyos, öt főt pedig könnyebb sérülésekkel szállítottunk kórházba – írták válaszukban. Információink szerint a baleset két súlyos sérültje a mentőben utazott. Őket két mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

Tatán egy gázolás helyszínére siető mentőautó karambolozott péntek délután. A helyszínre két mentőhelikopter is érkeszett.
A baleset helyszínén 18 óra után indulhatott meg a forgalom
Forrás: Beküldött

A mentőautó egy gázoláshoz sietett

Mint arról korábban beszámoltunk, nem sokkal 16 óra előtt az Almási utca és a Bacsó Béla út kereszteződésénél gyalogost gázolt egy autós, ehhez a balesethez riasztották a mentőautót, ami súlyos balesetet szenvedett. Információink szerint a mentő Tatabánya felől haladt a körforgalom felé amikor egy autó a Kristály szálló mellől kikanyarodott elé, a sofőr pedig elrántotta a kormányt. Úgy tudjuk, hogy a személyautóban egy család utazott kisgyerekkel és a terhes édesanyával. Az autó utasai könnyebben sérültek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában