Gyalogosgázolás

2024.03.23. 17:47

Hiába várt a mentőre az elgázolt gyalogos

A mentőautó megkülönböztető fény és hangjelzéssel hajtott az Ady Endre úton, amikor elé kanyarodott egy autó. A mentőre egy gázolás helyszínén vártak.

Kemma.hu

Súlyos gyalogosgázolás történt Tatán péntek délután 16 óra előtt az Almási utcánál. A helyszínre a tatabányai mentőket riasztották. Azonban a sérülthöz már nem értek el. Alig 1 kilométerre a céljuktól súlyos balesetet szenvedtek.

Tatán egy gázolás helyszínére siető mentőautó karambolozott péntek délután. A helyszínre két mentőhelikopter is érkeszett.
A mentőautó eleje teljesen összeroncsolódott az ütközéstől 
Forrás: Beküldött

A vármegyei rendőrségtől megtudtuk, hogy milyen esethez is riasztották pontosan a balesetet szenvedett mentőautót.

– Egy 33 éves férfi személygépkocsival közlekedett Tatán, az Almási út felé. Balra kanyarodása során elsodort egy, az úttesten szabálytalanul áthaladó 54 éves férfit. A gyalogos a balesetben súlyos sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja – válaszolták a Kemma.hu megkeresésére. 

Az elgázolt gyalogoshoz új mentő érkezett

Közben az Országos Mentőszolgálattól azt is megtudtuk, hogy mi lett a sérült gyalogossal, miután a hozzá érkező mentő karambolozott. 

– A baleset helyszínéről egy fő sérültet szállítottak bajtársaink ellátás után stabil állapotban kórházba – tudtuk meg a mentőktől. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tatabánya felől érkező mentő elé a Kristály Imperial Hotel mellől kikanyarodott egy személyautó, ekkor történt a szerencsétlenség. A rohamkocsi elé kanyarodó autóban egy család utazott, köztük gyermek és egy terhes édesanya is. A horrorbalesetben heten sérültek meg összesen. A két mentős súlyos sérüléseket, míg másik 5 személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Előbbieket két mentőhelikopter vitte kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában