Zaklatás

2024.03.04. 17:36

Folytatódik a zaklató tárgyalása: utcán fejelte meg, verte össze az őt elhagyó exét

Az Esztergomi Járásbíróság március 5-én a harmadik előkészítő ülést tartja annak a férfinak az ügyében, aki ellen zaklatás miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Kemma.hu

A vádirat szerint a korábban 4 alkalommal büntetett vádlott és a sértett nő élettársak voltak, azonban aki azonban szakított a férfivel, aki ezt képtelen volt elfogadni. A hölgy 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent a férfi és megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. 

A Tatabányai Törvényszék közleménye szerint a nő közölte, hogy nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, emiatt a férfi pofon ütötte őt, majd több alkalommal ököllel megütötte gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. 2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amellyel komoly félelmet keltett benne. 

2022. június 13-án a két fél ismét összetalálkozott, és szóváltás alakult ki közöttük. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte. A nő egy hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett a hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt, majd egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte és trágár szavakkal illette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában