Zaklatás

2024.01.14. 06:38

Nem bírta feldolgozni a szakítást a férfi, többször is erőszakkal vett elégtételt volt párján

Az Esztergomi Járásbíróság január 16-án előkészítő ülést tart annak a vádlottnak az ügyében, aki 2023. szeptember 26-ra tűzött előkészítő ülésen nem jelent meg, ezért elfogatóparancs került kiadásra ellene.

Kemma.hu

A vádirat szerint a korábban 4 alkalommal büntetett vádlott és a sértett élettársak voltak, azonban a sértett nő szakított a férfivel, aki ezt képtelen volt elfogadni. 

A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent a férfi és megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. A hölgy közölte, hogy nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, mire a vádlott pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. 

2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amely a nőben komoly félelmet keltett. 2022. június 13-án a sértett összetalálkozott a vádlottal, közöttük szóváltás alakult ki. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte. A nő egy hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett a hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt, majd egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte és trágár szavakkal illette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában