Baleset

2024.03.15. 15:48

Megtudtuk, hogy ki sérült meg a héregi motoros balesetnél

A rendőrség tájékoztatása szerint Héreg közelében egy autó és egy motoros ütközött. A balesetet az elsőbbségadás elmulasztása okozta.

Kemma.hu

Friss információ: a vármegyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy Héreg közelében egy autó és motor ütközött össze március 15.-én, kora délután. A balesetben szerencsére csak könnyű sérülés történt. A zsaruktól azt is megtudtuk, hogy az autó kikanyarodott a szabályosan közlekedő motoros elé a 1119-es útra. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a baleset helyszínéről egy 60 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaik kórházba további vizsgálatok és megfigyelés céljából.

Az elsődleges információk szerint súlyos karambol történt a 1119-es úton. Héreg mellett történt balesethez mentőhelikopter is érkezett.
A baleset helyszínére mentő is érkezett. 
Forrás: Országos Mentőszolgálat

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár március 15-én, pénteken kora délután. A baleset Héreg közelében a 1119-es út 21. kilométerénél történt. A balesethez kivonuló héregi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában