Halálos baleset

2024.03.16. 16:18

Emberéleteket követelt az Oroszlány és Csákvár között történt baleset

Mint arról korábban beszámoltunk, Oroszlány és Csákvár között, a 8119-es úton frontális karambol történt. Azonban a baleset ennél sokkal nagyobb horderejű volt, emberéleteket is követelt.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, két autó karambolozott Oroszlány és Csákvár között,  a 8119-es úton. A baleset következtében az egyik autó a tetejére borult. A baleset helyszínén a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a kecskédi önkéntes tűzoltók végezték a műszaki mentést, amelynek helyszínére mentőhelikopter is érkezett – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A balesetben két ember veszítette életét
A balesetben két ember veszítette életét
Forrás: DELTA HÍREK/Facebook

Emberéleteket követelt a baleset

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kemma.hu-nak beszélt a baleset körülményeiről. Mint mondta, Oroszlány felől érkezett egy Mercedesz típusú kocsi, amely áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből érkező Lada Samarának. A vétlen autóban ketten utaztak - mindketten a helyszínen életüket vesztették. A baleset körülményét a rendőrség vizsgálja. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában