Elképesztő

2024.02.27. 07:00

Az M1-es életveszélyes meglepetése: hiányzó kerékkel vontatott a sofőr +fotók

Nem mindennapi látvány fogadta a rendőröket hétfő délelőtt a pályán. Az M1-es főváros felé tartó oldalán bukkantak rá a hiányzó kerékkel vontató sofőrre.

Kemma.hu

Az M1-es hétindító meglepetése a 4 helyett 3 kerékkel vonattó sofőr

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfő délelőtt olyat láttak az egyenruhások a sztrádán, amitől még ők is erősen dörzsölgették a szemüket. Az M1-es mindig tud meglepetéseket okozni, most olyan életveszélyes mutatványt tartogatott, amire nehéz szavakat találni. Egy sofőr úgy vezette a kocsijához kapcsolt utánfutót, hogy annak nem volt meg az összes kereke.

Az M1-es hétindító meglepetése a 4 helyett 3 kerékkel vonattó sofőr
Az M1-es hétindító meglepetése a 4 helyett 3 kerékkel vonattó sofőr
Forrás: police.hu

Az M1-es bővelkedik a horrorisztikus megoldásokkal trükközőkkel

Miután a rendőrök bejelentést kaptak, hogy a főváros felé vezető oldalon úgy közlekedik egy sofőr, hogy az utánfutójának, amin egy autót szállít, nincs meg a négy kereke, abból egy hiányzik. Az egyenruhások azonnal útnak indultak, majd az M1-es autópálya 43. kilométerszelvényében meg is találták a szóban forgó járművet. Gyorsan levezették a pályáról. Nem csak a hiányzó abroncs volt maga az életveszély. A sofőr a biztonsági öv használatát is igazán egyedien értelmezte. Végül a dupla mutatványáért összesen 91 ezer forint bírságot kapott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában