Körözés

2024.02.24. 08:59

Egy éve borult gyászba a város, most ugyanonnan ismét eltűnt egy édesanya

Már egy hónapja nem adott magáról hírt a 36 éves Imre Annamária. Az esztergomi édesanya a születésnapja utáni napon tűnt el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Kemma.hu

Talán nincs is rosszabb érzés egy család számára, amikor egy édesanya eltűnik. Most egy fiatal nő, Imre Annamária után nyomoznak. Az eltűnt esztergomi anyuka a születésnapján még megvolt, másnap azonban nyoma veszett. Reméljük, hogy épségben előkerül.

A 36 éves édesanya már egy hónapja nem adott magáról életjelet
A 36 éves édesanya már egy hónapja nem adott magáról életjelet
Forrás: police.hu

Az édesanya nem ad hírt magáról

A rendőrség körözési listájából az látható, hogy Imre Annamáriát már egy hónapja keresik, azóta nem adott magáról életjelet, tartózkodási helyéről nincs információ. A 36 éves édesanya január 25-én tűnt el, egy nappal születésnapja után. A fiatal anyuka eltűnését az ”Eltűnt emberekért-megoszthatod” elnevezésű Facebook-oldalra is kitették. Rengetegen osztották meg a bejegyzést. A kommentek között a nő lánya mindenkinek megköszönte a segítséget. Bízik abban, hogy nincs baj.

A körözési eljárást lefolytató esztergomi rendőrök kérik azoknak a segítségét, akik esetleg tudnak Imre Annamária tartózkodási helyéről, hollétéről, tegyenek bejelentést személyesen az Esztergomi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 0633/510-240/ 53-27,53-38-számon.

Tragikus tavalyi év

Egy éve az egész megyét megrázta az a tragédia, amelyre Esztergomban derült fény. Holtan találták meg azt az édesanyát, aki még 2021 januárjában távozott otthonából. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. szeptember 19-én egy holttestet találtak nem mesze onnan, ahonnan az esztergomi anya eltűnt. Hosszú DNS-azonosítás vette kezdetét, melynek eredménye azt bizonyította, hogy eltűnését követően másfél évvel őt találták meg. 

Ebben a tekintetben fekete év volt a tavalyi Komárom-Esztergom vármegyében. Vértesszőlősről és Dorogról is tűnt el családapa. Az ő keresésük is tragikus bejelentéssel zárult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában