Tragédia

2023.02.22. 14:10

Megtalálták az egy hónapja eltűnt vértesszőlősi családapa holttestét

A szomorú hírt a rendőrség is megerősítette: Nagy Kálmán földi maradványait találták meg a vasúti sínek és a kerékpárút között.

G. D. V.

A rendőrség megerősítette: február 21-én megtalálták az eltűnt vértesszőlősi családapa holttestét. Nagy Kálmán január 20-án, pénteken este tűnt el Vértesszőlősről.

− 12 óra 10 perc körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Vértesszőlős külterületén a kerékpárút és a vasúti sínek közötti bokros területen egy holttestet találtak. A kiérkező orvosszakértő idegenkezűségre utaló körülményt nem állapított meg a helyszínen. A halál körülbelül 2-3 héttel ezelőtt következhetett be. Az elhunyt személy felnőtt férfi, akinek a ruházata teljesen megegyezik a január 20-án Vértesszőlősről eltűnt 52 éves személy ruházatával – közölték.

Mint arról mi is beszámoltunk korábban, Nagy Kálmán január 20-án, pénteken este tűnt el Vértesszőlősről. A családja úgy tudta, hogy az 52 éves családfő egy céges rendezvényre megy, ám kollégái szerint már reggel lemondta azt az utat

Információink szerint az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. A családapa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan, ám, mint azt a Borsnak a lánya, Szűcs-Nagy Nikoletta elárulta, az eltűnése előtti időszakban lehangolt volt. A sok munkahelyi stressz miatt fel is akart mondani.

Az eleinte rendelkezésre álló adatok szerint azt feltételezték, hogy a férfi vonatra szállt, ezért több kutató-mentő csapat, köztük kutyás keresők is a vonatállomásokon keresték a családapa nyomát. Később azonban a MÁV vonatkameráinak felvételeiből kiderült, hogy a férfi nem szállt vonatra, gyalog indult útnak.

Holttestét most, egy hónappal az eltűnése után a vasútállomás közelében lévő bokros területen találták meg. A szomorú hírt lánya osztotta meg ismerőseivel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában