Keresik

2023.02.15. 17:30

Nem szállt vonatra, gyalog indulhatott útnak az eltűnt vértesszőlősi édesapa

Mégsem szállt vonatra az a vértesszőlősi férfi, aki január 20-án tűnt el. A családja továbbra is hazavárja az édesapát.

Goletz-Deák Viktória

Sokan aggódva indultak az eltűnt családapa nyomába. Mint arról mi is korábban beszámoltunk:  a családfő január 20-án, pénteken este eltűnt Vértesszőlősről. Eltűnésének körülményei még kérdésesek, családja úgy tudta, hogy egy céges rendezvényre megy, a kollégái szerint azonban már reggel lemondta azt az utat.

Az 52 éves férfi az időjáráshoz képest vékony öltözetben, sportcipőben, farmerben és bőrdzsekiben indult útnak. Ráadásul a személyes iratait és telefonját sem vitte magával.

Információink szerint az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. A családapa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan, ám, mint azt a Borsnak a lánya, Szűcs-Nagy Nikoletta elárulta, az elmúlt időszakban lehangolt volt, és a sok munkahelyi stressz miatt fel is akart mondani. Az akkor rendelkezésre álló adatok szerint úgy gondolták, hogy a férfi vonatra szállt. Így több kutató-mentő csapat, köztük kutyás keresők is a vonatállomásokon keresték a családapa nyomát.

Azonban a MÁV vonatkameráinak felvételei szerint mégsem szállt vonatra. Erről az eltűnt édesapa lánya, Szűcs-nagy Nikolett számolt be közösség oldalán. Mint írta: 

A rendőrség a MÁV vonatkamera felvételeket áttekintette, de nem erősítette meg azt, hogy Apa vonatra szállt volna. Marad az, hogy gyalog indult útnak. Így a keresése főként Vértesszőlős környékén folytatódik, beleértve a vizes területeket, tavakat.

A család már nem szervez kereséseket barátokkal, ismerősökkel, keresőcsapatokkal, hiszen már több, mint 2 hét telt el az eltűnése óta, kihűltek a nyomok. Azonban továbbra is bíznak abban, hogy élve viszontlátják szerettüket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában