Nyomtalanul

2023.01.24. 07:55

Fel akart mondani a munkahelyén, mielőtt eltűnt a vértesszőlősi családapa

Napok óta keresi a rendőrség és a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Nagy Kálmánt. Az 52 éves férfi Vértesszőlősről tűnt el. Családja, barátai és kollégái kutyás kutatócsoportokkal keresik.

Kemma.hu

Továbbra sem találják a Vértesszőlősről eltűnt édesapát

Forrás: borsonline.hu, Shutterstock

Mint arról korábban beszámoltunk, január 20-án, pénteken este eltűnt Vértesszőlősről Nagy Kálmán. Eltűnésének körülményei még kérdésesek, családja úgy tudta, hogy egy céges rendezvényre megy, a kollégái szerint azonban az már reggel lemondta azt az utat.

Az 52 éves férfi az időjáráshoz képest vékony öltözetben, sportcipőben, farmerben és bőrdzsekiben indult útnak. Ráadásul a személyes iratait és telefonját sem vitte magával. 

Információink szerint az eltűnés hátterében nem állt családi konfliktus. A családapa nem volt labilis vagy beszámíthatatlan, ám, mint azt a Borsnak a lánya, Szűcs-Nagy Nikoletta elárulta, az elmúlt időszakban lehangolt volt, és a sok munkahelyi stressz miatt fel is akart mondani.

Nagy Kálmánt az egész ismerősi köre keresi. Eltűnése óta már 3-4 szervezett keresés is történt, amiben a férfi családja, barátai és kollégái is részt vettek.

Forrás: borsonline.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján Nagy Kálmán valószínűleg vonatra szállt, amiről Tata-Tóváros megállónál szállhatott le. A kutyás keresőcsoport ugyanis Tóváros megállónál, egy fatelepnél fogott nyomot. Ebből arra lehet következtetni, hogy a férfi a fatelep környékén maradt, esetleg ugyanezen az útvonalon visszautazott Vértesszőlősre. Az sem kizárható azonban, hogy tovább utazott Tata, Komárom, Győr irányába. A további kutatáshoz a MÁV felvételeire és a rendőrség eredményeire is szükség van, a keresőcsoportok azonban nem adják fel.

A rendőrség, Nagy Kálmán családja és a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyről az hívja a 06-30/212-6869-es telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámot, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!