Eltűnt, keresik

2023.01.24. 11:24

A tatabányai vonat kamerái is segíthetnek az eltűnt szőlősi családapa kutatásában

Nem adják fel a péntek délután eltűnt vértesszőlősi családapa kutatását. A család kérésére a tatabányai 4x4 terepjárósok is csatlakoztak a kereséshez.

G. D. V.

Még mindig nem adják fel a péntek délután eltűnt vértesszőlősi családapa kutatását. A család kérésére a tatabányai 4x4 terepjárósok is csatlakoztak a kereséshez.

Forrás: Facebook/TB 4x4

Mint arról korábban beszámoltunk: az 52 éves Nagy Kálmán iratok és telefon nélkül, gyalog távozott vértesszőlősi otthonából péntek délután. Azt feltételezik, hogy felszállhatott a 17:20-as vonatra Tata-Komárom-Győr irányába. Eltűnésének körülményei még kérdésesek, családja úgy tudta, hogy egy céges rendezvényre megy, ám a kollégái szerint már reggel lemondta az utat.

Az 52 éves férfi az időjáráshoz képest vékony öltözetben, sportcipőben, farmerben és bőrdzsekiben indult útnak. Ráadásul a személyes iratait és telefonját sem vitte magával. 

A kereséshez a család felkérésére csatlakozott a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is. Körösladányi Zsombor, az egyesület elnöke a Kemma.hu-nak elmondta, hogy 11 fővel, 2 kutyával, 2 terepjáróval, technikai eszközökkel és elsősegély felszereléssel indultak útnak. 

– A vértesszőlősi vasútállomáson indítottuk a keresést, a kutyák szagot is fogtak. Tatán az egyik jelzett, de az eltelt idő és a nagy forgalom miatt már bizonytalan volt az eredményesség. Több helyszínt is végigjártunk, de sajnos nem bukkantunk további nyomra. Az biztos, hogy nem adjuk fel a keresést, ha kapunk újabb információt, azonnal indulunk - mondta a speciális mentős, aki szerint a vonatok kamerafelvételei segíthetnek nyomra találni. 

– Abban az időszakban sok ingázó jár vonattal. Érdemes lehet kiplakátolni az állomásokat, hogy szemtanúkat keresnek. Valaki talán emlékszik hol szállhatott le, s akkor újra elindulhatunk a keresőkutyákkal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!