Nyoma veszett

2023.01.22. 09:52

Eltűnt egy férfi Vértesszőlősről, a vasútállomásnál veszett nyoma

Az 52 éves férfi iratok és telefon nélkül, gyalog távozott vértesszőlősi otthonából.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság körözést adott ki Nagy Kálmánra. Az 52 éves férfi január 20-án 17 órakor, gyalog távozott vértesszőlősi otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. Iratok, telefon nélkül indult útnak.

A család közlése szerint a férfi eltűnésekor fekete-piros sportcipőt, sötétkét hosszú ujjú pólót, farmert, fekete bőrdzsekit viselt. Azt feltételezik, hogy Vértesszőlősön felszállhatott a 17:20-as vonatra Tata, Komárom, Győr irányába. 

Térfigyelő kamera rögzítette, hogy a férfi 17:03-kor a fő úton, majd 17:04-kor a sínek felé sétál. A mentőkutya a vértesszőlősi állomáson a peronra követte a nyomot, ott egyértelműen megállt a vasúti megálló bódéjában, jelezve, hogy szagot vesztett.

Családja szerint Nagy Kálmán vonatra szállhatott, esetleg a bozótosba ment, a tatai rendőrök a vasútállomás, autóbuszállomás környéket járták, őt keresve, ám nekik sem sikerült a nyomára bukkanniuk.

Bata Eszter
Nagy Kálmán
Forrás: police.hu

Információink szerint Tata kedvelt hely számára, ott nőtt fel, sokszor nosztalgiázott. A család kereste is az általuk ismert helyeken, ám nem jártak sikerrel. Kérik, hogy amennyiben a vonaton volt, illetve esetleg leszállt az útba eső települések valamelyikén, és látta valaki, segítsen a megtalálásában.

Nagy Kálmán 1970. május 10-én született Tatán. A rendőrség is kéri, hogy akinek bármilyen információja van Nagy Kálmánról, a hollétéről, névtelenség megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámot vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!